У Врњачкој Бањи се од 18. до 22. маја 2022. године одржава XV Конгрес Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије са међународним учешћем, у организацији НАУЗР Србије.

Здравствени радници, као и сарадници су одувек били важна карика у опстанку човечанства а у последње две године, пожртвованост, професионалност и хуманост у њиховом раду су достигле свој максимум. Када се говори о здрављу, најчешће се мисли на телесно здравље, а сам човек је, међутим, сложено биће. Не чини га само тело, већ и дух који га чини јединственим.

Превентива је одувек чувала здравље а знање здравствених радника је сачувало животе огромног броја људи па је зато континуирана едукација и даље избор број један у медицини.

Фокус разговора између учесника Конгреса биће борба против пандемије COVID-19 и наставак вакцинације у Републици Србији.
Акредитациони број XV Конгреса Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије са међународним учешћем је Д-1-587/21. Акредитован за лекаре, стоматологе, фармацеуте, биохемичаре, медицинске сестре и здравствене техничаре.

Конгрес је бодован са 13 бодова за акредитоване предаваче, 11 за усмена саопштења, 9 за постер презентације и 8 за пасивне учеснике.
Рок за слање радова је 10. април 2022. године.
Свечано отарање и пленум је 18. маја 2022. године у 17.00 сати у Хотелу Бреза.

Тема: Орално здравље становништва у Србији
Предавач: Проф. др Ранко Голијанин, Завод за стоматологију Крагујевац

  • Опширније можете погледати на следећем линку преузми овде.
  • Стручно саопштење више није могуће послати за Конгрес. Рок за слање радова истекао је 10.04.2022. године.

Додатно појашњење око слања рада можете погледати на сајту асоцијације или се информисати преко нашег инфо телефона (018) 4284333, сваког радног дана од 10.00 до 15.00 сати.