Поштовани посетиоци и драги колеге здравствени радници,
добродошли на интернет портал НАУЗР Србије! На овом месту можете се информисати о едукацијама које организује наша Асоцијација, преузети литературу за самостално учење и пријавити се за решавање теста преко интернета.

Приступите порталу за онлине тестирање у организацији НАУЗР Србије

С обзиром на то да је електронско учење и тестирање из медицинске области у Србији у експанзији, трудили смо се да овакав вид медицинске едукације доведемо до нивоа који је прихватљив свим корисницима и надамо се да ћете се прилагодити нашем начину рада и успешно савладати литературу и тестове, како бисте на што лакши начин освојили бодове потребне за обнављање лиценци.

Тренутно имамо неколико активних интернет тестова (kme online testovi za medicinske radnike) која смо распоредили у неколико термина, тако да ћете моћи да полажете у времену када Вама одговара, са свог рачунара, без потребе да плаћате додатне трошкове превоза и смештаја, што је, сложићете се, одлична прилика да освојите своје поене на најлакши начин.

Што се теста конкретно тиче, ради се укупно 2 сата (120 минута), на свако питање је понуђено неколико одговора од којих је само један тачан. Тест је такав да се сва питања прикажу одједанпут и имате могућност измене одговора све док не предате тест, значи не приказује се питање по питање него свих 50 одједанпут. На овај начин Вам је омогућено да током трајања теста имате увид у своје одговоре на једној страни и можете их више пута проверавати пре него што предате. Након предаје завршеног теста, моћи ћете да одмах видите постигнут резултат и успех на тесту. Уколико сте положили тест и регулисали котизацију, послаћемо Вам потврду о положеном тесту на маил адресу коју сте уписали у пријавној форми, па Вам с тога препоручујемо да обавезно упишете маил адресу своју или некога ко може да Вам преузме потврду и одштампа исту. Сама процедура одговарања на постављена питања је врло проста и састоји се само у избору понуђеног одговора. Нема питања која захтевају да се уписује неки одговор словима, тако да Вам је избор сведен само на понуђене одговоре од којих се бира само један.

Једино што Вам је потребно јесте рачунар са приступом на интернет, стрпљење и добра воља да савладате литературу и на крају научено примените приликом решавања тестова. А ми ћемо се потрудити да Вам све објаснимо путем упутстава и објашњења, отклонићемо све техничке проблеме са наше стране, како бисте имали све потребне услове и могућност да освојите поене и савладате литературу.

Такође, надамо се да ће Вам приложена литература помоћи у решавању реалиних проблема током рада с пацијентима, што је и основни циљ континуиране медицинске едукације коју успешно спроводи наша Асоцијација од самог оснивања.

За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати радним данима од 10 до 15 сати на телефон 018/4284-333.