ВРЊАЧКА БАЊА – Хотел Бреза

  • Полупансион дневно по особи – 4.200,00 динара – 1/2 соба, 1/3 соба
  • Доплата за једнокреветну собу – 700,00 дин дневно по особи
  • Доплата за једнокреветни апп – 1.500,00 дин дневно по особи
  • Доплата за двокреветни апп – 1.200,00 по дневно по особи
  • Боравишна такса 160,00 динара и осигурање 15,00 динара дневно по особи

 

Котакт за резервације:

Служба за резервације: Срећко Вукашиновић 011/635-30-16, 011/32 03 342,

prodaja.vta@mod.gov.rs